top of page

ADEMEN

Een goede ademhaling is fundamenteel voor je gezondheid. Waar je weken zonder eten kunt, dagen zonder water en slaap, kun je slechts minuten zonder lucht. Jouw manier van ademen heeft een onwijze impact op je lichaam. Weinig mensen zijn zich hiervan bewust en nemen hun ademhaling gewoon voor lief. Terwijl zo goed als iedereen verkeerd of sub-optimaal ademt. Doordat we leven in een veeleisende wereld vol met prikkels zijn we sneller, oppervlakkiger en vaker gaan ademen. Dit verstoort de balans in ons lichaam en zenuwstelsel, wat leidt tot allerlei fysieke en mentale problemen. Ga nu aan de slag met jouw ademhaling! Je zult onderliggende processen gaan begrijpen en de impact van lekker luchtig ademen gaan ervaren. 

IJSBAD

Verleg je grenzen! Leer hoe je kalm kunt blijven in overlevingsmodus en je kaders van comfort kunt verruimen om weerbaarder en daadkrachtiger in het leven te staan.

 

Wie bereid is uit z'n comfortzone te stappen zal eerder zijn volledige potentieel bereiken. We zijn als mens de connectie met onze oerkracht verloren, maar door bewust dieper te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met jezelf en je gezondheid zoals de natuur dit bedoeld heeft. Het ijsbad is een goede manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen weerstand en angst. Door bewust dieper te ademen verandert de chemie in het lichaam. Hierdoor raken we dieper in connectie met onze oerstaat. Een staat van overleven, adrenaline, alertheid, helderheid en kracht! 

 

Het ijsbad is uitdagend, brengt je diep in verbinding met jezelf en maakt je beter bestand tegen stress.

pexels-alexandr-podvalny-321576.jpg
bottom of page