top of page

VOEDING

Wij bieden verschillende masterclasses en programma's aan die voor eens en altijd duidelijk maken wat je nou zou moeten eten. Want wat eet een gezond mens? Intussen lijkt het soms wel een raadsel met al die verschillende hypes.

 

De masterclasses gaan over het begrijpen wie wij zijn en welke voeding ons metabolisme (of stofwisseling) het beste ondersteunt zodat alle lichaamsfuncties optimaal werken. Een scherpe geest, een fit, sterk lichaam en veel energie, zou het moeten zijn toch?

Tijdens de kick-off van ons programma: ‘Welke voeding is jouw medicijn?’, starten we met een meting van glucose en lactaat door middel van een eenvoudige en effectieve test: speekselafname. Zo krijgen we inzicht in hoe voeding bij jou wordt omgezet én welke voeding je langdurige energie geeft en wat je het beste kunt vermijden. Deze aanpak zetten we in omdat we onderling enorm verschillen van elkaar, voor de één geeft brood een enorme piek in de bloedsuiker en voor de ander niet.

Binnen Nederland is deze meting middels speeksel afname vrij nieuw en efficiënt. Wij werken samen met één van de beste laboratoria in Nederland en geven n.a.v. deze meting gericht, toepasbaar en gepersonaliseerd advies tijdens onze individuele sessies.

 

Wat wij tegenwoordig als een vanzelfsprekendheid zien: het ontstaan van gebreken en klachten, hoeft niet de norm te zijn. Wij staan te popelen werknemers ook op dit gebied vitaler te maken!

pexels-elle-hughes-1660027.jpg
bottom of page