top of page

YOGA | MINDFUL | MASSAGES

YOGA

Wij bieden online en fysieke down to earth sessies aan op maat, afhankelijk van de behoeftes en doelen die jij wilt behalen met je team. De yoga sessies zijn gecreëerd om de energie te boosten door actief of rustig te stretchen, balans te vinden, wat een positief effect creëert op fysiek en mentaal level. Werknemers voelen zich energieker, meer ontspannen en kunnen met meer focus werken. Dit leidt tot meer werkgeluk, verbinding onderling en zelfs tot een beter resultaat op de werkvloer. De lessen worden op luchtige wijze gegeven, gebaseerd op authentieke yoga en toegankelijk voor elk level.

 

MINDFULNESS 

Daarnaast bieden we ook mindfulness trainingen aan om de zogeheten monkey-mind, waarbij gedachten alle kanten op vliegen, te leren beheersen. We kennen allemaal het gevoel dat je iets doet terwijl je er niet met je hoofd bij bent. Dit zorgt ervoor dat je niet met je aandacht in het nu bent, waardoor we informatie, signalen en waarnemingen missen. Met deze mindfulness trainingen leren we jou om te gaan met stress, te luisteren naar je lichaam en afstand te nemen van je gedachten. Van hoog in de lucht, naar beide benen op de grond!

 

STOELMASSAGES 

Even helemaal ontspannen en niks te hoeven tijdens een 20 minuten stoelmassage? Take a mini break, zodat jij weer relaxt en soepel je dag kan vervolgen. Door de ontspannende werking van een stoelmassage zullen klachten als stress op de werkvloer verminderen. Masseer de zwaarte uit je lijf en voel je weer licht en luchtig na de massage!  

DSC01781.jpg
bottom of page